Rakennusliike L.O. Markkaselta TYYLIKKÄÄT JA KESTÄVÄT  julkisivurappaukset helsingin seudulla

Ota yhteyttä
Rakennusliike Helsinki, Vantaa Espoo

Julkisivustaan talo tunnetaan. Jokainen rakennus tarvitsee julkisivuunsa sopivan pinnoitteen, joka suojaa rakennusta ympäristön haitoilta ja parhaimmillaan tekee kiinteistöstäsi koko naapuruston ylpeyden aiheen. Julkisivurappauksen ammattilaisina osaamme arvioida nopeasti ja varmasti sinun tarpeisiin sopivan aikataulun ja kustannusarvion.

Julkisivurappaukset on parasta tehdä kevään, kesän ja syksyn aikana, kun kelit ovat suosiolliset ulkotöille ja laasti kuivuu paremmin. Ota siis hyvissä ajoin yhteyttä, jolloin voimme yhdessä suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan aikataulun aloittaa työt. Palvelemme sinua Helsingin, Vantaan ja Espoon seudulla – tutustu lisää rakennusalan toimintaamme ja pyydä meiltä tarjous!

Omakotitalojen rappaus

Omakotitalojen rappaus on erikoisalaamme. Omakotitalojen ja erityisesti harkkokivitalojen uudisrakentajat ovat suurin asiakaskuntamme. Olemme tehneet uudisrakentajien tarpeisiin rappaustöitä ja muita palveluita jo vuosien ajan suurella menestyksellä. Hoidamme uuden omakotitalon sisä- ja ulkopinnat sekä sokkelin kuntoon yhdellä kertaa, jolloin sinulle ei jää muuta tehtävää kuin sisustuksen valinta. Teemme rappaustöitä myös saneeraajille, jotka kaipaavat vanhaan taloonsa uutta pintaa ja eloa.

Kiinteistöjen rappaus

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kykenee tekemään julkisivutöitä pienkiinteistöjen lisäksi suuremmille kiinteistöille, kuten rivi- ja kerrostaloille. Oli sitten kyseessä teollisuusrakennuksen, taloyhtiön tai muun suuremman julkisen kiinteistön julkisivurappaus, pystymme takuulla vastaamaan tarpeisiisi.

Lue ulkomaalauksista

Rappausta kattavasti eri pinnoille

Julkisivurappausta teemme usein harkkotaloille, ja pinnoitus luonnistuu meiltä nopeasti ja laadukkaasti. Valitsemme jokaista työmaata varten sinne parhaiten soveltuvat materiaalit ja pystymmekin tekemään rappaustöitä useille eri pinnoille, kuten Siporex, Kevytsoraharkot, Betoniharkot, Megaharkot tai muu vastaava materiaali.