ulkomaalaukset Helsingin seudulla – suojaa ja kestävyyttä RAKENTAMISEEN l.o. markkanen Oy:LTÄ

Ota yhteyttä
Ulkomaalaus

Rakennusliike L.O. Markkanen toteuttaa ulkomaalaukset ja julkisivumaalaukset Helsingin seudulla tinkimättömällä ammattitaidolla ja puhtaalla viimeistelyllä. Muiden pinnoitustöiden ohessa olemme tehneet ulkomaalaustöitä jo vuosien ajan Helsingin seudun pientalorakentajille ja remontoijille. Uskomme vakaasti aikataulussa pysymiseen ja sen puitteissa siisteimmän lopputuloksen tuottamiseen myös ulkomaalausten kohdalla. Tyytyväiset asiakkaamme ovat kanssamme samaa mieltä.

Milloin ulkomaalaus on tarpeellinen?

Rakennusten julkisivumaalaus on hyvän pohjatyön ja laadukkaan rappauksen jälkeen viimeisin työvaihe, jolla talollesi luodaan kaunis ja kestävä ulkoilme. Ammattitaidolla tehdyllä julkisivumaalauksella saat talosi näyttämään entistä arvokkaammalta, ja se myös suojaa taloasi ympäristön haitoilta. Julkisivun maalaus on normaalisti hyvä tehdä samaan aikaan kuin rappauskin eli keväällä, kesällä ja syksyllä.

Julkisivumaalaus ei ole ainoastaan kosmeettinen operaatio, sillä sen perimmäinen tarkoitus on pitää rakenteet suojattuina vuodenajoilta ja kulumalta. Laadukkaasti tehty julkisivumaalaus ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan pitää talosi suojattuna ja ehjänä monien vuosien ajan. Kun julkisivumaalaus on tehty kerralla hyvin ja laadukkailla maaleilla, ei sinun tarvitse koskea talosi maalipintaan seuraavan sukupolven aikana.

Omakotitalon julkisivumaalaukset

Rappauksen ja tasoitetöiden tapaan myös maalaushommat on hyvä jättää ammattilaisten tehtäväksi. Ammattimaisina
julkisivujen hoitajina L.O. Markkanen huolehtii omakotitalosi ulkomaalauksesta ripeästi ja taidokkaasti. Maalaamme niin saneeraus- kuin uudisrakennuskohteet yhtäläisellä huolenpidolla ja laadulla. Uuden talon maalaus ja vanhojen maalien korvaaminen tapahtuvat työntekijöidemme käsissä yhtä sujuvasti. Muistathan, että julkisivumaalauksen kohdalla voit hyödyntää kotitalousvähennystä verotuksessa. Ennen maalaustöiden aloittamista on kuitenkin hyvä hoitaa talon julkisivun rappaus ensiksi kuntoon. Lue oheisesta linkistä lisää julkisivurappauspalveluistamme.

Julkisivurappaukset

Kiinteistöjen ulkomaalaus

Omakotitalojen ohella teemme ulkomaalausta taloyhtiöille ja muille kiinteistöille tutulla ammattitaidolla. Älä siis huolehdi taloyhtiösi maalaustalkoista vaan jätä maalaushommat L.O. Markkasen ammattilaisille. Kysy lisää taloyhtiön ja muiden kiinteistöjen maalausurakoinnista alla olevan linkin kautta.