rAKENNUSLIIKE L.o. mARKKANEN HOITAA Sulavat sisätasoitustyöt HELSINGISSÄ

Ota yhteyttä
Sisätasoitetyöt

Ennen rappauksen tai maalauksen aloittamista on varmistettava pohjan kunto. Pinnoitus- ja julkisivutöiden ammattilaisina hoidamme myös omakotitalosi tai kiinteistösi sisätasoitustyöt nopeasti, siististi ja laadukkaasti, minkä jälkeen jatkamme rappaus- ja maalaustöiden pariin.

Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina palveluksessasi, kun tarvitset kiinteistösi sisäpinnat sileään ja siistiin kuntoon. Tasoitamme seinät, katot ja smyygit tinkimättömällä laadulla ja tarkkuudella pyyntösi mukaisesti. Asiantuntevaa palvelua tarjoamme Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. 

Tasoitustyöt ovat kaiken alku

Tasoitustöistä puhuttaessa ovat työn laatu, siisteys ja tarkkuus normaaliakin tärkeämmässä asemassa. Hyvin valmisteltu ja toteutettu tasoitetyö takaa kaikkien sitä seuraavien työvaiheiden sujumisen mallikkaasti. Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa sisätasoitetyöt kokonaisvaltaisesti ja nopeasti, olipa kyseessä uudisrakennus tai saneeraus. Samalla hoidamme myös muut sisätilojen työt aina rappauksesta maalaukseen. Saat teetettyä meillä kaikki tarvitsemasi sisäpinnoitetyöt, joten sinun ei tarvitse turvautua useisiin eri urakoitsijoihin. Sisätasoitustöissä kannattaa aina sijoittaa laatuun ja ammattitaitoon, jotta talosi perusta on vahva ja pinnat sileät. Anna meidän hoitaa tarvitsemasi tasoitustyöt ja jatketaan sitten maalauksella. Ota yhteyttä jo tänään!

Lue lisää sisämaalauksista

Aikataulussa pysyminen on kullanarvoista 

Tasoitetöitä, rappauksia ja maalauksia tehdessä ovat aikataulut usein tiukat ja työt viimeisteltävä nopeasti. Ammattitaitoinen ja luotettava henkilökuntamme pitää huolen, että talosi tasoitetyöt hoituvat sovitussa aikataulussa, jotta työt eivät jää seisomaan paikoilleen. Tarjoamme asiakkaillemme myös mobiilipalvelut sekä useita eri maksutapoja, joiden avulla palveluidemme tilaaminen ja maksaminen hoituvat mahdollisimman kätevästi. 

Ota yhteyttä